• 1404/01/17 - 18:47
  • - تعداد بازدید: 193
  • - تعداد بازدیدکننده: 181
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

جلسه شورای اداری استان با حضور مسئولین استان تشکیل شد

 
به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری البرز، آیت الله سید محمد مهدی حسینی همدانی در نخستین شورای اداری استان البرز در سال ۱۴۰۴ که روز یکشنبه ۱۷ فروردین ماه در سالن شهدای دولت استانداری برگزار شد، با اشاره به بارش‌های اخیر کشور که موجب افزایش امید و برکت در سال جاری شده است، اظهار کرد: امید داریم که در این سال، شاهد نابودی رژیم منحوس صهیونیستی باشیم.
وی همچنین به نقل از حضرت علی(ع) در خطبه ۱۹۲، به پنج مولفه اصلی برای سعادت و خوشبختی جوامع بشری اشاره کرد که عبارتند از عزت، شکست دشمن، عافیت، نعمت و کرامت. آیت‌الله حسینی همدانی، در این راستا بر اهمیت اتحاد و پرهیز از تفرقه تأکید نمود و گفت: برای تحقق سعادت، باید از کینه‌ها و بدخواهی‌ها دوری جسته و بر همبستگی و نظارت بر کنش‌ها تأکید کنیم.
نماینده ولی فقیه در استان البرز در ادامه به شعار سال ۱۴۰۴ اشاره کرد و گفت: برای تحقق این شعار، لازم است تا مفهوم‌سازی دقیق و عملیاتی صورت گیرد. در این میان، حضور مردم و بهره‌برداری از ظرفیت‌های مردمی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
وی تأکید کرد که مرحله اول شعار سال به بخش خصوصی مربوط می‌شود و افزود: هدف این نیست که همه افراد صاحب صنایع بزرگ شوند، بلکه باید در فضاهای اقتصادی کوچک و متوسط وارد شده و تولیدات خود را عرضه کنیم.
به گفته وی، استان البرز با داشتن ظرفیت‌های تولیدی بالا، می‌تواند با همکاری کشورهای همسایه و استفاده از پتانسیل مردم، به تحقق اهداف اقتصادی و شعار سال کمک کند.
آیت‌الله حسینی همدانی در بخش دیگری از سخنان خود به رشد اقتصادی و برنامه هفتم توسعه اشاره کرده و گفت: تحقق شعار سال بیش از رشد اقتصادی ۸ درصدی را رقم خواهد زد و دشمنان می‌خواهند مردم در عرصه‌های فرهنگی، اقتصادی و سیاسی مشارکت نداشته باشند.
وی از استاندار البرز خواست تا از اقدامات جزیره‌ای ادارات جلوگیری کرده و برای ارتقاء هماهنگی‌ها و تحقق اهداف اقتصادی، قرارگاه اقتصادی استان را فعال‌تر سازد.
همچنین نماینده ولی فقیه در استان از اقدام انقلابی رئیس جمهور در راستای برخورد با کم توجهی یکی از مسئولان ارشد به اولویت های کشور، قدردانی کرد.
 
بهره‌برداری حداکثری از فرصت‌ها برای توسعه زیرساخت‌ها و تولید در استان/پیگیری پروژه‌های زیرساختی استان از اولویت‌های مهم در سال جاری/لزوم ایجاد کارگروه‌های ویژه در استان برای تحقق شعار «سرمایه‌گذاری برای تولید»/ نارضایتی مردم تهدید واقعی کشور است، مدیران باید به خواسته‌های مردم توجه کنند
 
 مجتبی عبداللهی در شورای اداری استان البرز که روز ۱۷ فروردین ماه به مناسبت آغاز سال 1404 و دیدار نوروزی برگزار شد، با تبریک سال جدید و ماه مبارک رمضان به مدیران و اصحاب رسانه، از تلاش‌ها و همکاری‌های مستمر تمامی دستگاه‌ها در راستای خدمت به مردم قدردانی کرد و بر لزوم استفاده حداکثری از فرصت‌های پیش‌رو تأکید کرد.
وی ضمن گرامیداشت سال 1403 که با شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» نام‌گذاری شده بود، از مدیران استان خواست که عملکرد خود را در راستای این شعار گزارش دهند و در جلسه‌های بعدی عملکرد اجرایی استان به اطلاع مردم برسد. همچنین، استاندار البرز با اشاره به اهمیت شعار سال 1404، که به «سرمایه‌گذاری برای تولید» اختصاص یافته است، از ایجاد کارگروه‌هایی در دستگاه‌های اجرایی استان برای پیگیری این موضوع خبر داد و بر لزوم تسهیل روند سرمایه‌گذاری و تولید در استان تأکید کرد.
استاندار البرز در ادامه به اهمیت توجه ویژه به زیرساخت‌ها اشاره کرد و گفت که با توجه به مشکلاتی همچون ناترازی در منابع آب و برق، باید سند چشم‌انداز زیرساختی استان تا سال 1430 تدوین شود. 
وی همچنین از پیگیری پروژه‌های مهم استان مانند ساخت بیمارستان‌ها، مجموعه‌های ورزشی و مدارس جدید خبر داد و از فرمانداران خواست تا در این زمینه تلاش‌های خود را دوچندان کنند.
در بخش دیگری از سخنان خود، استاندار البرز با اشاره به اهمیت حضور مدیران در کنار مردم، بر ضرورت تعامل مستمر با مردم و شنیدن مشکلات آن‌ها تأکید کرد. 
وی دشمنی‌هایی همچون آمریکا و اسرائیل را تهدیدات خارجی دانست و افزود که تهدید واقعی کشور نارضایتی مردم است. وی به مدیران توصیه کرد که همواره در میان مردم باشند و مشکلات آن‌ها را شناسایی و پیگیری کنند.
استاندار البرز بر لزوم توجه به مسائل اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی استان به‌ویژه در محلات تأکید کرد و از مدیران خواست که در راستای رفع مشکلات مردم به‌ویژه در مناطق کم‌برخوردار اقدامات مؤثری انجام دهند. 
وی همچنین از استفاده از ظرفیت‌های استان برای ایجاد ثروت و پیشرفت در زمینه‌های مختلف سخن گفت و بر لزوم توجه ویژه به مولدسازی منابع تأکید کرد.
به گفته استاندار، استان البرز با ظرفیت‌های بی‌نظیر خود می‌تواند در سال‌های آینده به الگویی برای سایر استان‌ها در زمینه‌های مختلف اقتصادی و اجتماعی تبدیل شود و مسئولان باید از این فرصت‌ها به بهترین نحو ممکن استفاده کنند.
 
   
   
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 340075
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید