۱۳۹۹/۰۸/۰۷
سرپرست دانشگاه آسمانی شدن پرستار البرزی را تسلیت گفت
دکتر محمد فتحی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی البرز طی پیامی آسمانی شدن پرستار فداکار البرزی " فاطمه شفیعی مقدم " را تسلیت گفت .

متن پیام به شرح زیر است :

إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ
خبر آسمانی شدن پرستار مهربان و  فداکار بیمارستان امام حسن مجتبی  (ع) نظرآباد  "فاطمه شفیعی مقدم   " که در راه خدمت به مردم شریف استان و در خط مقدم مبارزه با این ویروس منحوس به علت ابتلا به بیماری کرونا به خیل شهدای مدافع سلامت پیوست، موجب تاثر و تالم شدید قلبی بنده و سایر همکاران حوزه سلامت گردید، این واقعه به همه ما آموخت که کسانی که با خدا هم عهد شده‌اند در راه نجات جان بیماران از هیچ کوششی فروگذار نکرده و همواره آماده جانفشانی هستند .
اینجانب  این هجران جانکاه را به خانواده شریف و همکاران داغدار آن عزیز  و جامعه خدوم بهداشت و درمان استان تسلیت عرض می نمایم و از خدای متعال صبر جزیل برای خانواده ی محترم ایشان مسئلت می نمایم و امیدوارم  روح ایثارگر همکار  بزرگوارمان  به پاس خدمت عاشقانه و ایثارگرانه در راه نجات جان هم وطنانش  در آغوش امن و آرام الهی جای گیرد.
دکتر محمد فتحی
سرپرست دانشگاه