چهارشنبه, 7 آبان 1399
     ۱۳۹۹/۰۷/۲۶
حلول ماه ربیع الاول مبارک باد
پیام تبریك سرپرست دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن ماه ربیع الاول
دکترمحمد فتحی طی پیامی حلول ماه ربیع الاول، ماه جشن و سرور اهل البیت(ع) را بر تمامی مسلمانان جهان تبریک و تهنیت گفت

متن پیام به شرح زیر است :

بی شک بهار ماه ها ربیع الاول است؛ چرا که آثار رحمت الهی و  برکات خداوندی در این ماه پدیدار می‏ شود در این ماه شریف و پر خیر و برکت شاهد وقایع مهمی هستیم. حادثه تاریخی لیله المبیت، هجرت رسول گرامی اسلام از مکه به مدینه و از همه فرخنده تر ولادت آخرین پیام آور نور و رحمت، حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی(ص) و امام جعفر صادق علیه السلام، و آغاز امامت و ولایت امام مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف مناسبت های گرانقدری هستند که روح و جان عاشقان و دلباختگان خاندان عصمت و طهارت(ع) را طراوت و جانی تازه می بخشند و کام جان مسلمانان را شیرین می کنند.
امروزه میراث بزرگ حضرت محمد(ص) برای مسلمانان دعوت آنان به وحدت است، پیام روشن رسول گرامی اسلام که می‌فرمایند: الجَماعَهُ رَحمَهٌ و الفُرقَهُ عذابٌ "وحدت مایه رحمت و تفرقه موجب عذاب است" بیانگر اهمیت یکپارچگی امت اسلام در این دین مبین است.
اینجانب حلول ماه ربيع الاول را به همه امت اسلامی به ویژه کارکنان  ، اساتید ،  دانشجویان گرامی دانشگاه علوم پزشکی البرز  و مردم خوب و فهیم استان البرز تبریک  عرض می نمایم و از درگاه حضرت احدیت، سلامتی و شادکامی مردم عزیز ایران را خواستارم.

دکتر محمد فتحی

سرپرست دانشگاه