۱۳۹۹/۰۶/۲۵
آخرین وضعیت كووید ۱۹ در استان البرز تا 25 شهریور
از دیروز تا امروز ۲۵شهریور - ۱۰۴ بیمار با علائم كووید 19 در مراكز درمانی استان بستری شده اند.

⭕️سرپرست دانشگاه علوم پزشکی البرز :  از دیروز تا امروز ۲۵شهریور  - ۱۰۴ بیمار با علائم كووید 19 در مراكز درمانی استان بستری شده اند.

👈وی افزود: مجموع کل  موارد بستری شامل ( قطعی ، محتمل و مشکوک ) از ابتدای شیوع کرونا تا به امروز در استان البرز    ۱۶ هزارو ۵۴۹  نفر  بوده که از این تعداد  ۱۶ هزار و ۵۱۱ نفر مورد قطعی مثبت  و بستری بوده اند.

👈دکتر فتحی با بیان اینکه در حال حاضر  تعداد ۴۵۱ نفر شامل موارد ( قطعی ، محتمل و مشکوک ) در مراکز درمانی بستری هستند افزود: از این تعداد  ۱۸۵  نفر بیمار قطعی کووید 19 می باشند.

👈سرپرست  دانشگاه عنوان کرد: در ۲۴ساعت گذشته تعداد ۶۰۰ نفر سرپایی به مراکز درمانی و بهداشتی  استان با علائم مشکوک مراجعه کرده اند که ۱۰۴مورد در بیمارستان ها بستری شده اند .

👈دکتر فتحی با اشاره به اینکه تعداد  ۱۱۳بیمار بستری شده جوان و پایین تر از سن پنجاه هستند تصریح کرد : تعداد بیماران بستری شده ی بد حال در ۲۴ ساعته گذشته به ۱۲۱  نفر رسید.

👈وی افزود: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته ۶ بیمار کووید 19 جان خود را از دست داده اند و مجموع جان باختگان این بیماری  در استان به   ۱۰۳۴ نفر رسید .

👈دکتر فتحی در پایان تصریح کرد: از ابتدای شیوع کرونا تا کنون ۱۵هزار و ۵۵نفر  از مراکز درمانی ترخیص و خوشبختانه  طی ۲۴ ساعت گذشته  ۴۹نفر از مراکز درمانی ترخیص شده اند.