چهارشنبه, 30 بهمن 1398
     ۱۳۹۸/۱۱/۲۲
یوم الله ۲۲ بهمن
حضور پرشور كاركنان دانشگاه علوم پزشكی البرز در راهپیمایی ۲۲ بهمن
صبح امروز جمعی از دانشگاهیان علوم پزشکی البرز همپای مردم انقلابی و ولایت مدار استان با حضور در راهپیمایی با شکوه ۲۲ بهمن باری دیگر عشق و ارادت خود را به انقلاب اسلامی به نمایش گذاشتند

امروز ۲۲ بهمن روزی است که پس از گذشت چهل و یک سال از پیروزی انقلاب اسلامی، مردم ایران زمین گرما و سرما نمی شناسند و در زیر برف و باران و وزش سوزناک باد و بوران با قدم های استوار و انقلابی و مشت های گره کرده به خیابان  ها می آیند تا به دنیا نشان دهند که غصه جدایی مردم از نظام و انقلاب را کوردلان به گور خواهند برد.

امروز جای جای ایران اسلامی، در زمستانی سرد با شعارهایی الهی و ولایی ، به تنوری گرم تبدیل شده که همگی دور آن حلقه زده و آنچنان عشق به میهن شان دارند که سخت ترین کولاک ها نیز نتوانسته و نمی تواند ذره ای از اراده ایرانیان همیشه سرافراز بکاهد.

در میان مردمان این سرزمین، عاشقانی از دل البرز ملقب به ایران کوچک در حالی که زیرپایشان مملو از برف می باشد و بادی سوزناک در حال وزیدن است، دسته دسته به خیابان ها آمدند تا بار دیگر در تلاقی باشکوهی جلوه ای از دریای وحدت و عشق را به همگان نشان دهند.

سیمای برف فام البرز، سرزمین فرهنگ ها و قومیت ها، امروز بار دیگر شاهد حضور و وحدت کرد، لر، آذری، بلوچ، عرب و فارس است که با لباس های محلی شان به راهپیمایی آمده اند تا نشان دهند که عشق به نظام و انقلاب قومیت نمی شناسد.

البرزنشینان امروز آمده اند تا در قاب تصویری ملی جلوه ای دیگر از وحدت بین تمام اقوام و اقلیت های دینی را به نمایش گذارند، البرزنشینان امروز  دست هایشان را به هم گره زده و با زبانی رسا بیان کردند که آنانی که گمان می کنند خواهند توانست بین این دستان فاصله بیاندازند بهتر است از خواب خرگوشی شان بیدار شوند.

آری بارش برف شب گذشته، سوز سرما و  لغزندگی امروز خیابان ها مانع حضور این عاشقان انقلاب نشده، شیفتگانی  که می خواهند نشان دهند بر خلاف آنچه که شیاطین و هم پیمانانشان می گویند مردمان این دیار آنچنان پای ارزش ها و نظام خود ایستادند که با یک اشاره رهبری، جان را فدا ارزشهای والا خواهند کرد.

اما ۲۲ بهمن امسال عجیب حال و هوای دیگری دارد، جای یک نفر خالی است، جای کسی که خواب را سال ها بود از چشمان دشمنانمان ربوده بود، چه داغ هایی که بر دل هایشان نگذاشته بود، ۲۲ بهمن ۹۸ مصادف شد با چهلمین روز از شهادت سردار دل ها حاج قاسم سلیمانی ، سرداری که با گذشت چهل روز هنوز مردمان سرزمین اش رفتنش را باور ندارند.

سردار شهید قاسم سلیمانی،  نامی که دل دشمنان را به لرزه درمیآورد، گمان می کردند که با شهادتش یاد و راهش فراموش می شود، اما زهی خیال باطل، در چهل و یکمین بهار انقلاب امروز خناسان به چشم خود قاسم سلیمانی های بی شماری را به چشم خود دیدند، سلیمانی های دیگری در این دیار هستند و زاده می شوند که فقط منتظر یک اذن هستند تا شما را به قعر تاریخ بفرستند.

راهپیمایان البرزی با فرهنگ و قومیت های مختلف و با در دست داشتن عکس های ولایت فقیه و سردار دل ها امروز به خیابان ها آمده و با صدایی رسا فریاد زدند که شهید سلیمانی زنده است و از جوشش خونش هزاران سلیمانی تولد و قهقه های مستانه آنان که چشم ندارند وحدت و اقتدار نظام و مردم را ببیند را تبدیل به ناله خواهند کرد.