۱۳۹۸/۰۹/۱۱
شورای فاوا ( فناوری اطلاعات و ارتباطات ) در دانشگاه تشكیل شد
دکتر کریم : هوشمند سازی و اتوماسیون یکی از چشم انداز های مهم دانشگاه است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه – پیش از ظهر امروز به  همت مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه  شواری فاوا ( فناوری اطلاعات و ارتباطات ) دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه ، معاون غذا و دارو ، معاون تحقیقات و فناوری  و معاون اموزشی و دیگر اعضای این شورا برگزار شد.

دکتر کریم در ابتدا از مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه  جهت گزارش تکمیلی و تفسیری که در حوزه ی توسعه و ارتقای فناوری اطلاعات دانشگاه ارائه شد  تشکر کرد و تاکید داشت  باید تلاش کنیم وارد فاز عملیاتی و اجرا شدن طرح های جدید در حوزه ی فناوری اطلاعات شویم.

دکتر کریم گفت: ابتدا باید درون سیستم از ابعاد نرم افزاری و سخت افزاری بررسی و ساماندهی  شود و در هر معاونت اهداف به صورت دقیق تعریف شده و در مواردی که نیاز به برنامه ریزی و یا ایجاد و اصلاح است اقدام شود.

وی  با بیان اینکه هوشمند سازی مدیریت درمان در بیمارستان رجایی در حال انجام است  اظهار داشت :  راه اندازی سیستم مانیتورینگ و آلارمینگ در اولویت قرار بگیرد .

دکتر کریم با اشاره به اینکه باید بهره وری را افزایش دهیم  تا ارتقای کیفیت خدمات رانیز داشته باشیم تصریح کرد:  راه اندازی تله مدیسین که یکی از شاخص های مهم توسعه یافتگی در دنیاست با جدیت  پیگیری شود.

در ادامه این جلسه مهندس عظیم زاده، مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، آئین نامه فاوا و فعالیت های انجام شده در راستای آن را در دانشگاه ارائه نمودند و نقشه راه سلامت الکترونیک را در بستر فاوا تشریح کردندو تاکید کردند که جهت حرکت به سمت دولت الکترونیک نیاز به تقویت زیر ساخت می باشد. ایشان  در ادامه اظهار داشتند که جهت هوشمند سازی فرایند ها  تیمی از افراد متخصص در زمینه های مختلف IT (برنامه نویسی ، تحلیل سیستم، آمار، هوش مصنوعی ، شبکه،  و دو نفر از اعضا به پیشنهاد ریاست محترم دانشگاه)  جهت بازدید از مراکز و تحلیل پروژه های مرتبط با فناوری اطلاعات در مراکز و طرح در جلسات کمیته و اولویت بندی پیشنهادات مطرح شده توسط آنها تشکیل خواهد شد.