۱۳۹۸/۰۸/۱۴
پاسخگویی مستقیم رئیس دانشگاه علوم پزشكی البرز به تماس های تلفنی مردمی
دکتر حسین کریم رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز به مسائل و درخواست های مردمی از طریق سامانه سامد پاسخ داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه - صبح امروز رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز  با حضور در دفتر بازرسی استانداری البرز از ساعت ۹ لغایت ۱۱ مستقیما به تماس های دریافتی از طریق سامانه سامد ۱۱۱ شخصا پاسخ دادند.
گفتنی است اهم درخواست های مطرح شده در حوزه های مختلف درمانی، شغلی ، نوبت دهی اینترنتی ، توسعه تخت های دیالیز  بود که توسط ایشان پاسخ داده شد و دستورات لازم جهت پیگیری موارد مطرح شده صادر شد.

گفتنی است رئیس دانشگاه با هدف ارتباط مستقیم با مردم در راستای طرح تکریم ارباب رجوع و همچنین  بررسی و پاسخگویی به مشکلات و درخواست های مردمی در حوزه های مختلف بهداشتی ، درمانی ، آموزشی ، دارویی ، دانشجویی ، هیات علمی و غیره خواهند بود .متقاضیان می توانند با هماهنگی دفتر ریاست دانشگاه  روزهای یکشنبه مستقیما با دکتر حسین کریم رئیس دانشگاه دیدار داشته باشند و از نزدیک مشکلات و درخواست های خود را مطرح کنند.