۱۳۹۸/۰۷/۱۵
نشست هیات رئیسه دانشگاه با مركز بهداشت غرب كرج
دکتر کریم : ظرف یک سال آینده باید 5 مرکز مشاوره بیماری های رفتاری راه اندازی شود. / اتصال بهداشت با درمان در پرونده الکترونیک سلامت ، سیستم سلامت را متحول می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صبح امروز نشست هیات رئیسه دانشگاه با مرکز بهداشت غرب کرج به منظور ارائه گزارش عملکرد و تنظیم تفاهم نامه ی اجرایی رئیس دانشگاه با مرکز بهداشت غرب کرج برگزار شد  و در حاشیه آن مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری و ساختمان جدید آزمایشگاه کشت سل استان افتتاح گردید.

دکتر حسین کریم ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز در نشست با مسئولین و کارکنان مرکز بهداشت غرب کرج گفت: در شش ماه نخست سال 98 نزدیک به 40 تفاهم نامه با مراکز تابعه دانشگاه منعقد شده است که از این پس فاز اجرایی و بررسی اجرای تفاهم نامه ها در دستور کار قرار میگیرد.

رئیس دانشگاه با اشاره به اجزای تشکیل دهنده ی تفاهم نامه بار دیگر بر برنامه ریزی در جهت چشم انداز دانشگاه ، رعایت منشور مدیریتی و اجرای بیانات مقام معظم رهبری در گام دوم انقلاب در بخش سلامت تاکید کرد.

وی بر بازرسی های محسوس و نا محسوس توسط مدیران تاکید کرد و افزود: مدیریت پشت میزی سیستم بهداشت و درمان را با مشکل مواجه می کند و مدیران باید حضور میدانی و پاسخگو داشته باشند.

دکتر کریم بر ارتقای بهروری تاکید کرد و افزود: در سیستم بهداشت بازنگری شود و پروژه هایی در خصوص افزایش بهره وری در ارائه خدمات ، تکریم ارباب رجوع ، هزینه ها ، زمان ، فرایند های جواب دهی به مردم تعریف و اجرا شود.

رئیس دانشگاه از مدیران ومسئولان دانشگاه در تمامی بخش ها خواست نگاه ویژه به چشم انداز دانشگاه داشته باشند و حرکت و برنامه ریزی به سوی تحقق چشم انداز باشد.

وی با اشاره به روند بسیار خوب پرونده الکترونیک سلامت در البرز تصریح کرد:  در پرونده الکترونیک سلامت اتصال  حوزه ی بهداشت با درمان بسیار کلیدی و مهم خواهد بود و سیستم سلامت در کشور متحول خواهد شد.

رئیس دانشگاه ادامه داد: در اجرای نسخه الکترونیکی دقت زیاد و کار کارشناسی زیادی انجام شود تا با انجام آزمون و خطا صحت اجرای آن تایید  و وارد فاز اجرایی شود.

دکتر کریم بر راه اندازی مراکز مشاوره بیماری های رفتاری و پر خطر در استان تاکید کرد و افزود : ظرف یک سال آینده باید 5 مرکز مشاوره بیماری های رفتاری راه اندازی شود.

وی باری دیگر بر نظارت و ساماندهی بوفه ی مدارس با همکاری آموزش و پرورش  و آب و فاضلاب و پسماند های صنعتی تاکید کرد و افزود: در مورد مشکل قلیان و رواج آن در خانواده ها باید کار فرهنگی کرد چرا که قلیان با مخرب ترین آثار بر سلامتی خیلی راحت جای خود را در خانواده ها و جوانان باز کرده است.

دکتر کریم در پایان در خصوص ساماندهی و نگهداری سگ های ولگرد با همکاری شهرداری تاکید کرد و افزود: اگر برنامه ریزی صحیح در خصوص نگهداری و ساماندهی سگ های ولگرد صورت نگیرد ممکن است خطراتی برای سلامت شهروندان به همراه داشته باشد .