۱۳۹۸/۰۶/۱۶
فعال شدن سامانه نقل و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر
اين سامانه ويژه دانشجويان شاهد و ايثارگر شاغل به تحصيل در دانشگاه هاي تحت پوشش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در مقاطع كارداني، كارشناسي و دكتري حرفه اي (پزشكي، داروسازي و دندانپزشكي) مي باشد و براي دانشجويان رشته هاي تحت پوشش وزارت علوم، تحقيقات و فناوري نمي باشد.
 توصيه مي گردد دانشجويان قبل از ثبت نام در سامانه شرايط و ضوابط زير را با دقت مطالعه و درصورت واجد شرايط بودن، نسبت به ثبت درخواست اقدام نمايند.

گروه جامعه هدف بر اساس آيين نامه:

1. فرزند اناث شاهد
  2. فرزند ذكور شاهد
  3. همسر شاهد
  4. جانبازان 50% و بالاتر و آزادگان
  5. فرزندان اناث جانبازان 50% و بالاتر و آزادگان
  6. فرزندان ذكور جانبازان 50% و بالاتر و آزادگان
  7. همسر جانبازان 50% و بالاتر و آزادگان
  8. جانبازان 25 الي 49%
  9. همسر جانباز 25 الي 49%
  10. فرزند اناث جانباز 25 الي 49%
  11. فرزند ذكور جانباز 25 الي 49%

1- زمان ثبت درخواست واجدين شرايط نقل و انتقال دانشجويان ورودي سالهاي قبل رشته هاي تحصيلي علوم پزشكي براي نيمسال اول سال تحصيلي 99-98، از مورخ 1398/06/12 لغايت 1398/06/22 مي باشد.

2- دانشجويان جديدالورود لازم است در مهلت مقرر نسبت به ثبت نام در واحد دانشگاهي محل قبولي (مبداء) اقدام نمايند .

3- زمان ثبت درخواست واجدين شرايط نقل و انتقال دانشجويان ورودي جديد رشته هاي علوم پزشكي براي نيمسال اول سال تحصيلي 99-98، حداكثر تا تاريخ 1398/07/05 مي باشد.

4- انتقال دانشجو صرفا از طريق سامانه مربوطه صورت مي گيرد. لذا فقط مدارك و تقاضاهاي ارسال شده از طريق سامانه مورد بررسي و ملاك عمل خواهد بود.

5- با توجه به ارسال پيامك در مراحل پيشرفت، رسيدگي به درخواست انتقال، ثبت شماره تلفن همراه صحيح ضروري مي باشد.

تذكر مهم 1 : صحت كليه مدارك و مستندات و اطلاعات ارائه شده بر عهده دانشجو مي باشد و در صورت مشاهده مغايرت اطلاعات ارائه شده، در هر مرحله از فرآيند، بررسي درخواست و نتيجه كان لم يكن تلقي خواهد شد.

تذكر مهم 2 : پس از انجام انتقال، عواقب ناشي از عدم تطبيق نظام آموزشي، عدم پذيرش واحدهاي درسي گذرانده شده در دانشگاه مبداء و اخذ واحدهاي درسي مورد نياز در دانشگاه مقصد، متوجه دانشجو خواهد بود و هيچگونه مسئوليتي در اين زمينه متوجه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي و بنياد شهيد و امور ايثارگران نمي باشد.

ورود به سامانه نقل و انتقال دانشجویان شاهد و ایثار گر

5.4.0.0